από τη μαθήτρια Ηρώ Ξ.
Υλικά:
1 φλιτζάνι λάδι
¾ φλιτζανιού πορτοκάλι
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 κουταλάκι σόδα (μέσα στο πορτοκάλι)
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι κανέλα
½ κουταλάκι γαρίφαλο
Αλεύρι (όσο σηκώσει)
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε τα υλικά και δημιουργούμε ένα μείγμα. Πλάθουμε τα κουλουράκια στο σχήμα που θέλουμε (όχι πολύ μεγάλα) και τα ψήνουμε περίπου 20 λεπτά (μέχρι να πάρουν χρώμα) στους 150℃. Δείτε παρακάτω όλη τη διαδικασία.....
Υλικά:
1 φλιτζάνι λάδι
¾ φλιτζανιού πορτοκάλι
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 κουταλάκι σόδα (μέσα στο πορτοκάλι)
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι κανέλα
½ κουταλάκι γαρίφαλο
Αλεύρι (όσο σηκώσει)
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε τα υλικά και δημιουργούμε ένα μείγμα. Πλάθουμε τα κουλουράκια στο σχήμα που θέλουμε (όχι πολύ μεγάλα) και τα ψήνουμε περίπου 20 λεπτά (μέχρι να πάρουν χρώμα) στους 150℃. Δείτε παρακάτω όλη τη διαδικασία.....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου